Oplossingen voor effectieve e-commerce

High-service datafeed dienst

voor Google Shopping


Adverteren via Google Shopping kan helpen flink wat extra bezoekers & omzet te genereren voor uw webshop.

Voorbeeld van Google Shopping weergave (of test zelf )

Google shopping adwords voorbeeld

Google gebruikers worden door het tonen van relevante producten met afbeelding&prijs verleid door te klikken naar de webshop. Wij kunnen dagelijks uw webshop-artikelen klaarzetten voor Google Shopping. Na het starten van de campagne, kiest Google aan de hand van zoekopdrachten en relevantie automatisch welke producten te tonen. De kosten-per-klik zijn normaliter lager dan bij de Adwords TEKST-advertenties (door relevantere product-specifieke zoekopdrachten).


Google shopping datafeed

Google Shopping datafeed

Meer bezoekers & omzet genereren voor uw webwinkel door adverteren met Google Shopping (ookwel Google Product Listing Ads / PLA genoemd)
Best mogelijke datafeed op basis beschikbare gegevens.
Artikelfiltering mogelijk (bijvoorbeeld geen aanbiedingsartikelen of goedkoper dan € 10,-).
Geen aanpassing van de webshop nodig.
Geen medewerking van webshop bouwer- of server toegang vereist.
Levering doorgaans binnen 1 werkdag!
Wij geven ook aanwijzingen voor datafeed-aanmelding in Google Merchant Center.

20% voordeel op Google CPC-kosten? Zie voor meer info: Meer info over Google CSS-lidmaatschap

ESS analyseert uw webshop artikelgegevens en beschikt over gespecialiseerde systemen en know-how om zorg te dragen voor de best mogelijke datafeeds op basis van de artikelgegevens die beschikbaar zijn. Afhankelijk van de situatie worden bestaande bron-datafeeds geconverteerd, plugins ingezet of crawling toegepast. Datafeeds dienen als basis voor een optimale weergave op de marketing-kanalen.

Voordelen

Geoptimaliseerde datafeeds

Het is belangrijk dat feeds juiste en actuele artikelinformatie bevat, volgens de eisen en wensen van de betreffende vergelijkingssite voor een optimaal resultaat. Voor goede datafeeds is het nodig automatisch opmaak uit teksten te filteren, belangrijke aanwezige info te onttrekken en los door te geven zoals merknamen, EAN-codes, maten en kleuren en soms artikelgroepen en kleurcodes te converteren.

Meer info aanvragen

High Service realisatie & support

ESS analyseert uw webshop, beschikt over gespecialiseerde systemen en know-how om zorg te dragen voor een geoptimaliseerde datafeed op basis van de artikelgegevens die beschikbaar zijn. Tevens monitoren wij de dagelijkse gegevens verzameling en conversies om problemen waar te kunnen nemen zonder dat u daar iets van merkt.

Meer info aanvragen

Crawling mogelijkheden

Onze Crawlers zullen dagelijks uw webshop(s) en/of bron-datafeeds bezoeken om vernieuwde gegevens te verzamelen. Wij configureren de crawlers per webshop om relevante beschikbare gegevens te verzamelen zonder dat u daar omkijken aan heeft. We kunnen dus ook gegevens van de front-end verzamelen zodat geen medewerking van webshop bouwer- of server toegang vereist.

Meer info aanvragen

Levering doorgaans
1 werkdag!

Datafeeds zijn onze specialiteit & core-business: wij in staat de meeste datafeeds binnen 1 werkdag te leveren, zodat u snel een nieuwe campagne kunt starten!

Meer info aanvragen

Gedetailleerde informatie over het over de aanmelding van uw webshop-producten bij Google