2dehands.be koppeling


Webshop - 2dehands.be artikel API-koppeling

2dehands.be is een begrip in België met ruim 700.000 dagelijkse bezoekers! (bezoekers-aantallen van andere marketplaces in dit segment zijn daarmee nihil). Tegenwoordig worden ook veel nieuwe producten via 2dehands verkocht en steeds meer uit het hogere segment (merkproducten etc).

Pro/Admarkt is voor bedrijven & webshops die op 2dehands.be willen adverteren. 2dehands rekent hiervoor kosten-per-klik (vanaf € 0,01).

U kunt door middel van deze koppeling snel & eenvoudig met uw webshop-producten via Admarkt op 2dehands.be adverteren! Ervaar het effect van een groot aantal advertenties op 2ehands.be!

2dehands.be rekend met u af op basis van Cost-Per-Click.

Webshoptypes

2dehands.be datafeed voor:
/ / / / / / / / / / / / / of
Selecteer Webshop voor 2dehands.be datafeed
ESS Logo
2dehands.be
<

2dehands.be datafeed

  • Prijs: €35/feed/maand
    (afhankelijk van webshop-type)

  • €75 eenmalige setup-kosten
  • Of pakket-tarief €15/feed/maand
  • Tarief tot 5.000 artikelen
  • Abonnementsvoorwaarden
Meer bezoekers & omzet genereren voor uw webwinkel door adverteren/promotie op 2dehands.be.
U kunt zelf binnen enkele minuten instellen of u automatisch advertenties wilt (per webshop-categorie alle onderliggende producten), of alleen van bepaalde webshop-producten.
Mogelijkheid automatisch advertenties te maken van nieuwe webshop-producten.
Advertenties worden automatisch actueel gehouden (bijvoorbeeld bij product-prijs wijziging) en als product niet meer op uw webshop staat wordt de advertentie automatisch verwijderd.
Artikelfiltering mogelijk (bijvoorbeeld geen advertenties voor producten duurder dan € 500,-)
U hoeft bij ons geen nieuwe datafeed te bouwen.
Geen aanpassing van de webshop nodig.
Geen medewerking van webshop bouwer- of server toegang vereist.
Koppeling doorgaans binnen 1 werkdag gereed!

Voor uw webshop-artikelen bereiden wij dagelijks nette advertenties voor. U hoeft alleen nog even gewenste groepen/artikelen/klik-kosten te kiezen en dan gaan advertenties direct online op 2dehands.be! Meerdere-malen-per-dag houdt koppeling automatisch advertenties actueel op basis van uw webshop-artikelen & instellingen.

ESS is leidend 2dehands.be partner (met meer dan één miljoen Admarkt advertenties) en biedt de meest uitgebreide & rechtstreekse koppeling.

Van webshop producten zelf handmatig advertenties aanmaken en beheren is tijdrovend en slecht beheersbaar. Hiervoor hebben we in samenwerking met 2dehands.be deze webshop koppeling ontwikkeld. Wij zorgen dat u van uw webshop producten snel & eenvoudig (eventueel automatisch) nette Admarkt advertenties kunt maken. De koppeling instellingen kunt u zelf eenvoudig beheren via internet en hiervoor is geen ICT-kennis vereist. Telefonische support is inclusief.

ESS kan voor u de webshop Admarkt koppeling realiseren, zonder dat u daar omkijken naar heeft. ESS bekijkt welke relevante product-gegevens beschikbaar zijn, breid initieel hoogwaardige koppeling voor, op basis van ervaring, en uitgebreide portal voor optimalisatie-instellingen.

€50,- Admarkt tegoed cadeau

Zolang de voorraad strekt: Indien u een nieuw Admarkt account aanmaakt en daarbij een door ons verstrekte kortings-code gebruikt, ontvangt u € 50,- Admarkt tegoed cadeau!

Geoptimaliseerde datafeeds

Het is belangrijk dat feeds juiste en actuele artikelinformatie bevat, volgens de eisen en wensen van de betreffende vergelijkingssite voor een optimaal resultaat. Voor goede datafeeds is het nodig automatisch opmaak uit teksten te filteren, belangrijke aanwezige info te onttrekken en los door te geven zoals merknamen, EAN-codes, maten en kleuren en soms artikelgroepen en kleurcodes te converteren.

High Service realisatie & support

ESS analyseert uw webshop en beschikt over gespecialiseerde systemen. Wij hebben de know-how om zorg te dragen voor een geoptimaliseerde datafeed op basis van de artikelgegevens die beschikbaar zijn. Tevens monitoren wij de dagelijkse gegevens verzameling en conversies om problemen waar te kunnen nemen zonder dat u daar iets van merkt.

Crawling mogelijkheden

Voor diverse webshop-types hebben we directe API-aansturingen of modules. Als andere webshop-type of maatwerk-webshop dan kunnen onze Crawlers optioneel mogelijk uitkomst bieden, om uw artikelgegevens te verzamelen van uw webshop-pagina’s & eventueel te combineren met bron-feeds.

Levering doorgaans 1 werkdag!

Datafeeds zijn onze specialiteit & core-business: wij zijn in staat de meeste datafeeds binnen 1 werkdag te leveren, zodat u snel een nieuwe campagne kunt starten!

Een greep uit ons klantenbestand:

24MX
2Cheap
4UDesigned
AlterEgo
AmazingDeals
AthleteSports
Babypark
Baktotaal Bouwhuis
Batterijenhuis
Barbier Motorsport
Belsimpel
Bestratingsmarkt
Bruynzeel
Bykohler
Coolblue
Directondergoed
Dumpstijl
EuropeSecurity
Feestartikelen4U
Fitshop
Flycarpets
Fonteyn
Fundesign
G&D Aquaria
Helmspecialist
Horeca
Huurstunt
Igloo
Ik&Ik
Intens Wonen
Kenners webshops
Knives and Tools
Musthaves
Nedgame
Oppasland
Pedaleur bikes
PhoneMarket
PostNL
Raadsma
RSI
Rhodos wellness
RUSH official
SameLight
SANS kleding
Slaaptextiel
Stateshop Fashion
Tegeldepot
The Fellowship of Acoustics
ThuiszorgwinkelXL
USEDproducts
van Dijk
Vechtsport Online
Vloerkleden Loods
Warentuin
Warmteservice
Weekend Webshop
Zaccini