2ememain.be koppeling


Webshop - 2ememain.be artikel API-koppeling

2ememain.be is de franse variant van 2ehands.be. Tegenwoordig worden ook veel nieuwe producten via 2ememain.be verkocht en steeds meer uit het hogere segment (merkproducten etc.).

2ememain.be focust zich op franstalige deel van België.

U kunt door middel van deze koppeling snel & eenvoudig met uw webshop-producten op 2ememain.be adverteren! Ervaar het effect van een groot aantal advertenties op 2ememain.be!

2ememain.be rekend met u af op basis van Cost-Per-Click.

Webshoptypes

2ememain.be datafeed voor:
/ / / / / / / / / / / / / of
Selecteer Webshop voor 2ememain.be datafeed
ESS Logo
2ememain.be

2ememain.be datafeed

  • Prijs: €35/feed/maand
    (afhankelijk van webshop-type)

  • €75 eenmalige setup-kosten
  • Of pakket-tarief €15/feed/maand
  • Tarief tot 5.000 artikelen
  • Abonnementsvoorwaarden
Meer bezoekers & omzet genereren voor uw webwinkel door adverteren/promotie op 2ememain.be.
U kunt zelf binnen enkele minuten instellen of u automatisch advertenties wilt (per webshop-categorie alle onderliggende producten), of alleen van bepaalde webshop-producten.
Mogelijkheid automatisch advertenties te maken van nieuwe webshop-producten.
Advertenties worden automatisch actueel gehouden (bijvoorbeeld bij product-prijs wijziging) en als product niet meer op uw webshop staat wordt de advertentie automatisch verwijderd.
Artikelfiltering mogelijk (bijvoorbeeld geen advertenties voor producten duurder dan € 500,-)
U hoeft bij ons geen nieuwe datafeed te bouwen.
Geen aanpassing van de webshop nodig.
Geen medewerking van webshop bouwer- of server toegang vereist.
Koppeling doorgaans binnen 1 werkdag gereed!

Voor uw webshop-artikelen bereiden wij dagelijks nette advertenties voor. U hoeft alleen nog even gewenste groepen/artikelen/klik-kosten te kiezen en dan gaan advertenties direct online op 2ememain.be! Meerdere-malen-per-dag houdt koppeling automatisch advertenties actueel op basis van uw webshop-artikelen & instellingen.

ESS is leidend 2ememain.be partner (met meer dan één miljoen Pro advertenties) en biedt de meest uitgebreide & rechtstreekse koppeling.

Van webshop producten zelf handmatig advertenties aanmaken en beheren is tijdrovend en slecht beheersbaar. Hiervoor hebben we in samenwerking met 2ememain.be deze webshop koppeling ontwikkeld. Wij zorgen dat u van uw webshop producten snel & eenvoudig (eventueel automatisch) nette advertenties kunt maken. De koppeling instellingen kunt u zelf eenvoudig beheren via internet en hiervoor is geen ICT-kennis vereist. Telefonische support is inclusief.

ESS kan voor u de webshop koppeling realiseren, zonder dat u daar omkijken naar heeft. ESS bekijkt welke relevante product-gegevens beschikbaar zijn, breid initieel hoogwaardige koppeling voor, op basis van ervaring, en uitgebreide portal voor optimalisatie-instellingen.

€100,- Pro tegoed cadeau

Zolang de voorraad strekt: Indien u een nieuw Pro account aanmaakt met de door ons verstrekte promo-code, ontvangt u €100,- klik-tegoed!

Geoptimaliseerde datafeeds

Het is belangrijk dat feeds juiste en actuele artikelinformatie bevat, volgens de eisen en wensen van de betreffende vergelijkingssite voor een optimaal resultaat. Voor goede datafeeds is het nodig automatisch opmaak uit teksten te filteren, belangrijke aanwezige info te onttrekken en los door te geven zoals merknamen, EAN-codes, maten en kleuren en soms artikelgroepen en kleurcodes te converteren.

High Service realisatie & support

ESS analyseert uw webshop en beschikt over gespecialiseerde systemen. Wij hebben de know-how om zorg te dragen voor een geoptimaliseerde datafeed op basis van de artikelgegevens die beschikbaar zijn. Tevens monitoren wij de dagelijkse gegevens verzameling en conversies om problemen waar te kunnen nemen zonder dat u daar iets van merkt.

Crawling mogelijkheden

Voor diverse webshop-types hebben we directe API-aansturingen of modules. Als andere webshop-type of maatwerk-webshop dan kunnen onze Crawlers optioneel mogelijk uitkomst bieden, om uw artikelgegevens te verzamelen van uw webshop-pagina’s & eventueel te combineren met bron-feeds.

Levering doorgaans 1 werkdag!

Datafeeds zijn onze specialiteit & core-business: wij zijn in staat de meeste datafeeds binnen 1 werkdag te leveren, zodat u snel een nieuwe campagne kunt starten!

Een greep uit ons klantenbestand:

24MX
2Cheap
4UDesigned
AmazingDeals
AthleteSports
Babypark
Batterijenhuis
Belsimpel
Bestratingsmarkt
Bsxl
Bykohler
Caresse
Collectorvaultstore
Coolblue
Dekruidenbaron
EuropeSecurity
Feestartikelenshop
Fitforhome
Fitshop
Flycarpets
Fonteyn
Fundesign
G&D Aquaria
Helmspecialist
Horeca
Huurstunt
Igloo
Ik&Ik
Ikwileenhek
Intens Wonen
Jwhoff
Kleinkantoor
Klimwandshop
Koffieservicehaaglanden
Ledshopgroenovatie
Lutosupplements
Misterargi
Musthaves
Mychaibiza
Nedgame
Oppasland
Pedaleur bikes
Pedimarkt
PhoneMarket
PostNL
Premiumhobbymodels
Q2party
Raadsma
Remarkt
RSI
Rhodos wellness
SameLight
SANS kleding
Sevensocks
Skafit
Slaaptextiel
Stateshop Fashion
Tegeldepot
The Fellowship of Acoustics
Theraceworks
ThuiszorgwinkelXL
USEDproducts
van Dijk
Vloerkleden Loods
Warentuin
Weekend Webshop