Oplossingen voor effectieve e-commerce

High-service koppeling

voor eBayeBay is een internationale marktplaats voor allerlei producten, op basis van Veiling of "Nu kopen". eBay is momenteel voornamelijk interessant voor verkopers die producten (ook) internationaal willen aanbieden, bijvoorbeeld in Duitsland of de UK.

Bestellingen worden direct afgerekend bij eBay en betalingen lopen via eBay, dus buiten de webwinkel om. Het afrekenmodel van eBay vindt plaats op basis van plaatsingskosten en/of Cost-Per-Sale. Dit is afhankelijk of je type account, zie voor meer info:

Hoe open ik een eBay-winkel?
Kosten-overzicht van eBay


Doormiddel van deze koppeling kunnen automatisch eBay (product) advertenties aangemaakt worden op basis van door u gekozen webshop-categorieën. Zo worden advertenties automatisch actueel gehouden op basis van uw webshop-catalogus. Bij ondersteunde webshop-types plaatst koppeling eBay-orders automatisch in webshop. In geval van maatwerkt-webshop kunt u eventueel onze ESS-API gebruiken om orders op te halen & verzenden (of in portaal van eBay).

Ervaar het effect van een groot aantal (internationale) advertenties op eBay

Ebay koppeling

Neem vrijblijvend contact op voor meer info, afstemmen van product-selecties en betreffend internationale producten / leveringsgegevens. Kosten voor webshop - koppeling zijn afhankelijk van aanwezige product-gegevens & webshop-type.


Meer info aanvragen