Oplossingen voor effectieve e-commerce

High-service artikel&order-koppeling

voor Bol.com


Bol.com trekt in Nederland gigantische hoeveelheden (trouwe) klanten en is ook populair in Belgie. U kunt zich makkelijk aanmelden als verkooppartner van Bol.com. Als klanten uw producten bestellen op Bol.com, houdt Bol.com de Cost-Per-Sale. Voor meer info zie: https://www.bol.com/nl/m/zakelijk-verkopen/

De hoogte van de Cost-Per-Sale is niet gering, maar wel voorspelbaarder dan bij Cost-Per-Click kanalen. In koppeling kunnen prijs-formules voor Bol.com worden ingesteld, om webshop-prijzen (deels) automatisch te verhogen met bijvoorbeeld verzendkosten en gewenste deel van commissie te compenseren & eventueel semi-automatisch inspelen op concurrentie. Bol.com heeft een enorm groot bereik, voor steeds meer branches! Bestellingen worden op Bol.com geplaatst, maar geeft toch ook "exposure" door webshopnaam op scherm, pakbon e.d.

Voor verkopen op Bol.com is het van belang dat voorraad-aantallen kloppen en levertijden gehaald worden. Als u teveel Bol.com bestellingen annulleerd of te laat levert: leidt tot slechte "prestatiescores" en zal Bol.com uw producten minder prominent gaan tonen. De koppeling verwerkt productgegevens zoals voorraad-aantallen van de webshop hoogfrequent, en via koppelings-instellingen kunnen verschillende levertijden flexibel ingesteld worden afhankelijk van product-condities zoals: webshop-levertijd, leverancier, merk, categorie, dagen-van-de-week, vakantie-data etc.


Webshop - Bol.com koppeling

Bol.com koppeling

Verhoog uw omzet door verkopen van webshop-producten op Bol.com.
Hoogfrequente artikel-aanturing & order-koppeling voor diverse webshop-types
Robuust extra automatische validatie of verwachte updates wel zijn verwerkt. ESS monitort ook storingen van webshop en Bol.com.
Uitgebreide artikelfiltering en transformatie-mogelijkheden van artikelprijzen en levertijden. Bij aansluitingen nemen we gewenste instellingen met u door.
Slimme Dynamic-Pricing/Price-Watch optie om eventueel automatisch te concurreren op Bol.com
Uitgebreide hulpfuncties voor koppelen/aanvullen van ontbrekende product-specs, die Bol.com eist bij onbekende artikelen.
Levering doorgaans binnen 1 werkdag!

ESS analyseert uw webshop artikelgegevens en beschikt over gespecialiseerde systemen en know-how om zorg te dragen voor hoogwaardige koppeling. Mogelijke instellingen worden vooraf met u besproken & er wordt support geboden voor latere wijzigings-wensen.