Oplossingen voor effectieve e-commerce

High-service koppeling

voor Bol.com


Adverteren op vergelijkingssite Bol.com kan helpen flink wat extra bezoekers & omzet te genereren voor uw webshop. Een goede koppeling dient als basis voor een optimale weergave op Bol.com.

Bol.com werkt anders dan de meeste vergelijkingssites. De bestellingen worden daadwerkelijk op Bol.com geplaatst en het afrekenmodel is op basis van Cost-Per-Sale. De hoogte van de Cost-Per-Sale is niet gering maar wel voorspelbaar en Bol.com heeft een enorm groot bereik, voor steeds meer branches! Ondanks dat de bestellingen Bol.com zelf geplaatst worden geeft het toch "exposure" voor de webshop zelf op scherm, pakbon e.d. De voorzieningen om uw gewenste webshop-producten op Bol.com te plaatsen zijn zijn beperkt & en vrij omslachtig: u dient hiervoor een speciale door Bol.com vertrekse Excel bestand in te vullen en te uploaden via hun portal. Dit gaat normaliter niet automatisch, dus het Excel-bestand dient door uzelf actueel gehouden te worden en geupload te worden bij Bol.com. Een actueel aanbod is van groot belang, aangezien als Bol.com een artikel verkoopt van u verwacht dat de levering volgens afspraak zal plaastvinden.


Bol.com koppeling

Bol.com koppeling

Meer bezoekers & omzet genereren voor uw webwinkel door adverteren/promotie op Bol.com.
Best mogelijke datafeed op basis beschikbare gegevens.
Artikelfiltering mogelijk (bijvoorbeeld geen aanbiedingsartikelen of goedkoper dan € 10,-).
Geen aanpassing van de webshop nodig.
Geen medewerking van webshop bouwer- of server toegang vereist.
Levering doorgaans binnen 1 werkdag!

E-SS analyseert uw webshop artikelgegevens en beschikt over gespecialiseerde systemen en know-how om zorg te dragen voor de best mogelijke datafeeds op basis van de artikelgegevens die beschikbaar zijn. Afhankelijk van de situatie worden bestaande bron-datafeeds geconverteerd, plugins ingezet of crawling toegepast. Datafeeds dienen als basis voor een optimale weergave op de marketing-kanalen.

Voordelen

Geoptimaliseerde datafeeds

Het is belangrijk dat feeds juiste en actuele artikelinformatie bevat, volgens de eisen en wensen van de betreffende vergelijkingssite voor een optimaal resultaat. Voor goede datafeeds is het nodig automatisch opmaak uit teksten te filteren, belangrijke aanwezige info te onttrekken en los door te geven zoals merknamen, EAN-codes, maten en kleuren en soms artikelgroepen en kleurcodes te converteren.

Meer info aanvragen

High Service realisatie & support

E-SS analyseert uw webshop, beschikt over gespecialiseerde systemen en know-how om zorg te dragen voor een geoptimaliseerde datafeed op basis van de artikelgegevens die beschikbaar zijn. Tevens monitoren wij de dagelijkse gegevens verzameling en conversies om problemen waar te kunnen nemen zonder dat u daar iets van merkt.

Meer info aanvragen

Crawling mogelijkheden

Onze Crawlers zullen dagelijks uw webshop(s) en/of bron-datafeeds bezoeken om vernieuwde gegevens te verzamelen. Wij configureren de crawlers per webshop om relevante beschikbare gegevens te verzamelen zonder dat u daar omkijken aan heeft. We kunnen dus ook gegevens van de front-end verzamelen zodat geen medewerking van webshop bouwer- of server toegang vereist.

Meer info aanvragen

Levering doorgaans
1 werkdag!

Datafeeds zijn onze specialiteit & core-business: wij in staat de meeste datafeeds binnen 1 werkdag te leveren, zodat u snel een nieuwe campagne kunt starten!

Meer info aanvragen