Oplossingen voor effectieve e-commerce

Crawl-IT maatwerk:

de high-service maatwerk datafeed dienst


Naast datafeed dienst voor internet-marketing bieden wij ook maatwerk datafeeds voor andere doeleinden. Geïnteresseerd in bepaalde online gegevens? Doormiddel van crawler-technologie kunnen wij doorgaans binnen enkele werkdagen datafeeds realiseren zonder dat u daar omkijken aan heeft; dus geen aanpassing van de webshop nodig, medewerking van webshop bouwer of server toegang vereist.


Crawl-IT Maatwerk

Toepassingsvoorbeelden

(verdere info & prijzen op aanvraag)

Informatie van websites ontsluiten voor analyse (bijvoorbeeld ten behoeve van Rapportage, PriceWatch, Business Intelligence of Audits).
Artikelinformatie van leverancier-website ontsluiten voor import in eigen webshop (soms simuleren we hiervoor een login-actie).
Artikelinformatie van oude-webshop ontsluiten voor migratie naar (import) nieuwe webshop.
Informatie van websites ontsluiten voor dataverrijking.

Op basis van uw aanvraag analyseert E-SS de data-bronnen en beschikt over gespecialiseerde systemen en know-how om zorg te dragen voor de best mogelijke datafeeds op basis van de data-bronnen die beschikbaar zijn. Afhankelijk van de situatie worden bestaande bron-datafeeds geconverteerd, plugins ingezet of crawling toegepast.

Werkwijze

1.

Neem contact op via het informatie-aanvraagformulier email of telefoon en geef aan waarvan u een datafeed wilt en eventuele format-eisen (bijvoorbeeld CSV of bepaald XML-format)

2.

Wij toetsen binnen enkele werkdagen vrijblijvend de data-bronnen&gegevens en bieden een reactie / kosten-calculatie voor de maatwerk datafeed(s).

Informatie aanvragen